Avui s'inaugura el Centre de Teleassistència de Girona, situat al local de l'avinguda de Lluís Pericot, que acollirà el Servei Local de Teleassistència de la Diputació, l'Ajuntament de Girona i l'empresa proveïdora del servei, Televida. L'any passat, el servei d'intervenció domiciliària de Televida a Girona va realitzar 6.886 visites.

Entre les tasques d'aquesta empresa a la demarcació hi ha el seguiment d'usuaris en situació de risc o residents en habitatges aïllats quan hi ha una alerta per temperatures extremes, que el 2010 va permetre localitzar 4.508 persones en diverses situacions d'aquest tipus: durant les nevades del març, entre els dies 8 i 10 es van trobar 714 usuaris i es van gestionar 3.705 trucades; a més de mobilitzar a bombers i Protecció Civil i col·laborar per garantir el subministrament de flassades i la distribució d'aigua i aliments a persones sense calefacció, aigua i llum.

També el 2010, Televida va signar convenis pel programa de custòdia de claus amb les policies d'Olot, la Jonquera i Palafrugell -Cassà i Sarrià ja ho havien fet i aquest any s'hi ha sumat Llagostera- i amb el CTS Garroxa; en total, ara hi ha 427 claus en custòdia.