El grup municipal de CiU a Cornellà del Terri ha recorregut el procés d'adjudicació de la concessió de la llar d'infants perquè, segons denuncia, la nova concessió serà almenys un 600% més cara que l'actual. La federació ha recorregut la resolució del ple celebrat l'1 de febrer, amb la qual es va adjudicar la concessió de la llar, i adverteix que si no s'accepta seguirà la via judicial.

El portaveu de CiU a Cornellà, Jaume Figueras, recorda que el seu grup s'ha oposat a aquest procés des del principi per dues raons fonamentals: que s'ha dut a terme una tramitació inadequada i que suposarà un sobrecost per al poble. L'oposició qüestiona la legalitat de l'adjudicació perquè l'expedient de contractació es va aprovar en una junta de govern en comptes de fer-ho al ple, on CiU defensa que s'hauria d'haver aprovat amb majoria absoluta segons la llei de bases de règim local; a això hi afegeix que les clàusules administratives particulars no es van sotmetre a informació pública durant el termini de 20 dies exigit per la llei. A tot plegat, Figueras afegeix que no li consta que s'hagi reunit la mesa de contractació, de la qual forma part.

El cap de CiU també acusa l'equip de govern d'haver "negociat la concessió del nou servei a ?esquena de la resta de poble, sense tenir en compte ni als col·lectius implicats ni, per descomptat, a la resta de regidors". CiU aprofundeix en la crítica de "manca de transparència" de l'equip de govern denunciant que dissabte passat va convocar un ple "per sorpresa, amb caràcter urgent i ?extraordinari, per aprovar el projecte executiu de l'escola bressol", al qual no va poder assistir cap regidor de l'oposició -lamenta Figueras.