L'Àrea de Serveis Municipals de l'Ajuntament de Palafrugell ha iniciat el procediment de contractació de les obres de pavimentació dels vials del Cementiri, Migdia, Nord i carrers dret i esquerra de la capella. El cost de licitació d'aquestes obres és de 38.545,45 euros i es preveu construir 740 metres quadrats de nou paviment de formigó armat, acabat remolinat i amb colorant vermell, l'entrega als nínxols es resoldrà amb un emmarcat de lloses de formigó de 30 centímetres d'ample. Aquest mes s'iniciaran les obres, que s'allargaran tot el mes d'abril.

Una vegada finalitzada aquesta pavimentació, totes les vies perimetrals i la via central del recinte del cementiri municipal quedaran definitivament acabades amb paviment formigó, segons fonts municipals.

Aquestes obres són la continuació de les actuacions fetes els darrers anys al cementiri, que fins ara han suposat la pavimentació de 920 metres quadrats, la construcció de tres murs de contenció, la instal·lació de baranes i el condicionament de l'espai de la plaça de l'antic dipòsit d'aigua, així com diversos repassos en tancaments i paraments de nínxols.