El líder del Millor, Marc Fuertes, denuncia en el darrer butlletí de la seva formació política haver rebut amenaces de mort des de 2008, quan va presentar una demanda per una requalificació contra el regidor d'urbanisme Josep Valls, i en el mateix butlletí apunta d'estar-hi al darrera a diversos membres de l'equip de Govern de Lloret de Mar. Per la seva part, l'Ajuntament assegura no tenir constància de cap tipus d'amenaces i es planteja ampliar les querelles que ja han presentades alguns regidors als jutjats contra Fuertes per les afirmacions d'aquest en la revista.

Sota el títol La novel·la negra de la meva vida política, Fuertes explica en un extens article al seu butlletí tots els episodis d'amenaces que assegura haver rebut al llarg de més de tres anys. "Poques setmanes després de fer públiques les notícies als diaris contra la requalificació del senyor Valls, el 31 de gener de 2008 a les dues del migdia, rebo la primera trucada anònima", escriu a l'inici de l'article i en transcriu el contingut: "El motiu de la meva trucada és perquè sàpigues que ets el meu objectiu i que han donat molta pasta per fotre't dos trets al cap".

En aquell moment, segons explica a l'escrit, Fuertes va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra i, seguint les directrius de la policia, durant més d'un mes "sortia al carrer amb una armilla protectora antibales que evités qualsevol ensurt".

Segons Fuertes la demanda contra Valls podria ser el motiu de les trucades, ja que segons assegura la requalificació permetia a Valls guanyar uns 22 milions d'euros en afectar la construcció de 88 pisos. "Aquest podria ser un clar i suficient motiu com per intentar treure del mig a algú, no creuen?", assegura Fuertes, que destaca que des de la primera trucada es van succeir nombroses més. Algunes d'aquestes amenaces telefòniques anònimes estan penjades a la web del mateix butlletí electrònic.

Fuertes explica en l'escrit que la policia catalana li va fer saber que la majoria de les trucades havien estat realitzades des de cabines telefòniques i que, segons va poder descobrir, la primera de les trucades la va fer el propietari del bar del club de futbol del Lloret, del qual Josep Valls n'és el president, especifica Fuertes.

Però aquestes no són les úniques insinuacions a membres de l'equip de Govern de Lloret. El líder del Millor assegura, a més, haver rebut una amenaça tres dies després de mantenir una reunió privada amb l'acalde Xavier Crespo on li va explicar que li havien adjudicat el tren turístic de l'Expo de Saragossa de 2008. Segons Fuertes, aquest fet només el coneixien tres persones de la seva família i en Crespo. I l'amenaça va ser la següent: "Tendremos que ir a Zaragoza a montar en el trenecito... hijo de p. voy a por ti cabrón, ya te tengo...". Fuertes creu que aquest fet va delatar l'alcalde: "Quina coincidència veritat?, o millor dit, quina patositat".

El fet de rebre totes aquestes trucades va acabar fent que tant Fuertes com altres membres del Millor desapareguessin de l'escena pública: "En viure aquestes situacions els meus companys de partit i jo vam decidir desaparèixer temporalment del món públic". I durant aquest temps en l'anonimat, les amenaces també van desaparèixer, segons el polític.

Però el passat mes d'abril, el Millor va tornar a sortir a la llum amb la publicació del butlletí i un mes després van tornar les trucades. A més de "rodes punxades, ratllades al cotxe, el número de telèfon anotat en banys de gasolineres demanant sexe o despreci públic", segons denuncia Fuertes. "Però la gota que va fer vessar el got es va produir el 6 de juliol de 2010, quan després d'editar el tercer butlletí on tractàvem l'acta policial en què se sancionava el bar del regidor Oliva a l'arribar a casa m'espera una desagradable sorpresa". Es va trobar una diana ratllada a la porta i un missatge que posava: "Bas a morir hijoputa". La mateixa nit, Fuertes va denunciar els fets als Mossos. I, de fet, aquest ha estat el darrer episodi que relata Fuertes en el butlletí.

Per la seva part, l'Ajuntament de Lloret de Mar va assegurar no tenir cap tipus de constància que s'hagin produït aquestes amenaces i no va fer declaracions al·legant que tot el que afecta a Fuertes es porta per via judicial. Així, l'advocat de l'Ajuntament, Manuel González Peeters, va destacar que l'alcalde Xavier Crespo i el regidor Franc Oliva ja han presentat dues querelles per injúries, calúmnies i amenaces contra Fuertes i que es plantegen ampliar-les un cop analitzat el contingut íntegre del nou butlletí. De fet, González Peeters va destacar que gairebé després de cada nou butlletí s'ha fet una ampliació de les querelles per totes les "injúries" del líder del Millor contra els regidors de la localitat. L'advocat va expicar que ja en van quatre.