06 de març de 2011
06.03.2011

El PSC reclama informació a l'equip de govern sobre seguretat

El grup municipal considera preocupant que no se'ls hagi convocat a una reunió de portaveus

06.03.2011 | 01:00

El grup socialista de l'Ajuntament de Calonge, a l'oposició, ha presentat una instància a l'alcaldia perquè de manera urgent convoqui una junta de portaveus dels grups municipals, el regidor de Governació Josep Darnés i els màxims responsables de la policia municipal per informar-los de la situació existent pel que fa a seguretat i als robatoris que, asseguren des del PSC, s'estan produint al municipi.
Els socialistes exposen que s'estan produint molts robatoris al municipi, cosa que comporta frustació i sensació d'inseguretat als veïns. També afirmen que molta està espantada i els han fet arribar aquesta percepció, junt amb indignació i impotència. Una situació difícil que pel PSC "ajuda a deteriorar la imatge del nostre municipi".
Davant d'això, els socialistes de l'Ajuntament calongí troben "preocupant" que no se'ls hagi informat de la situació i quines mesures s'han pres des de l'Ajuntament. Els regidors del PSC enten que, dins de la confidencialitat que mereix l'assumpte, tenir informació i transmetre-la als ciutadans "ajuda a tranquilitzar", mentre que "el silenci i la desinformació donen peu a l'angoixa i a la inseguretat".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook