06 de març de 2011
06.03.2011

INSCRIPCIÓ | JORNADA ESPORT I SALUT

Rigau es reunirà amb els pares de l'institut d'Hostalric per debatre l'horari intensiu

La trobada és el 14 de març, després que en l'última els responsables del tripartit diguessin que no podien autoritzar-ho en estar en funcions

06.03.2011 | 01:00
Aquest centre s´ha mobilitzat diverses ocasions per recuperar l´horari.

Els pares i mares de l'institut Vescomtat de Cabrera d'Hostalric segueixen lluitant per aconseguir que es torni a impartir l'horari intensiu en aquest centre de secundària i ara amb l'entrada de Convergència i Unió al govern de la Generalitat, han concertat un trobada amb la nova consellera d'Ensenyament Irene Rigau.
Aquesta reunió entre membres de l'Ampa (Associació de Mares i Pares d'Alumnes) de l'institut d'Hostalric es celebrarà el dilluns 14 de març i des de l'entitat hi ha esperances, com reconeixia el secretari de l'Ampa Joan Carles Blàzquez. La trobada es celebrarà tres mesos després de l'últim intent de visita a les dependència d'Ensenyament a Barcelona; va ser una intent perquè el dia abans de la reunió van rebre una trucada de la directora general d'Educació a la Generalitat, quan es trobava a mans del Tripartit dient-los que anul·lava la reunió on se'ls va dir que "no podien autoritzar el canvi en ser un Govern en funcions".
Un revés per l'Ampa i pel centre perquè en aquesta trobada se'ls havia de confirmar el retorn de l'horari intensiu. De totes maneres, en la propera reunió podria haver-hi el sí definitiu de a conselleria d'Esenyament, ara a mans d'Irene Rigau. Aquesta, quan era diputada per CiU durant el tripartit havia donat suport a les demandes de l'institut d'Hostalric i per tant, semblaria que el retorn podria ser més proper.
La demanda que volen fer realitat els pares de l'institut es deu a què l'institut d'Hostalric té la particularitat que acull nois i noies de sis municipis del Baix Montseny, cosa que suposa fer molts quilòmetres de ruta escolar. I, a banda, comparteixen els busos escolars amb el CEIP Mare de Deú dels Socors, amb qui han de coordinar el transport. I l'horari partit que fan ara suposa que els escolars passin moltes hores fora de casa. A més, aquest és un horari que fins al curs passat s'havia instaurat al centre i que llavors Educació va decidir treure perquè considerava que ja no era necessari.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit