La Costa Brava i el Pirineu de Girona es promocionen durant aquest mes de març en dues fires internacionals de turisme europees, la ITB de Berlín i la MITT de Moscou, i també a Sant Sebastià, amb municipis i entitats turístiques gironines.

Des d'ahir i fins diumenge, el Patronat participa a la fira ITB de Berlin dins l'estand de Catalunya, tot presentant i promocionant els productes i serveis turístics de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona junt amb els municipis de Blanes, Lloret de Mar i Castell-Platja d'Aro.

Del 16 al 19 de març, té lloc la MITT, Moscow International Travel & Tourism, on el Patronat presentarà l'oferta de la Costa Brava i el Pirineu juntament amb els municipis de Blanes i Lloret de Mar i amb diverses empreses d'allotjament turístic gironines.

Del 18 al 20, se celebra Sant Sebastià, Sevatur, en la que l'oferta turística de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona estarà present amb un espai de 32 m2, juntament amb els municipis de Calonge-Sant Antoni, Begur, L'Escala, Roses i el Consell Comarcal de l'Alt Empordà.