El nombre de radars a les carreteres gironines segueix en ascens. El Servei Català del Trànsit (SCT) prepara la instal·lació d'almenys dos nous cinemòmetres a la N-II, concretament en el tram desdoblat entre Caldes de Malavella i Girona, i a la C-35, l'autovia que uneix Llagostera amb Vidreres, que té divesos trams limitats a 80 quilòmetres per hora. En el cas del primer, la màquina està essent instal·lada a l'alçada d'Aiguaviva, aproximadament a la meitat del tram desdoblat, en sentit Girona. En quatre quilòmetres de carretera nacional desdoblada ja hi hauran, així, dos radars, ja que n'hi ha un altre instal·lat en sentit Barcelona, a tocar d'on acaba el tram de doble carril.

En el cas de l'autovia C-35, fins ara era una carretera lliure de radars i ara se n'està instal·lant un, en sentit Vidreres, aproximadament a l'alçada del restaurant El Molí, en terme de Caldes de Malavella. Es tracta d'una carretera de dos carrils per sentit però limitada a 100 quilòmetres per hora i, en alguns trams, a 80, ja que té revolts i molts carrils d'incorporació que responen a la necessitat d'accedir a múltiples urbanitzacions i benzineres.

A principis de l'any passat es va anunciar que s'instal·larien deu radars més a Girona. La majoria estan a l'autovia entre Banyoles i Olot. La posició dels nous no serà comunicada fins que comencin a funcionar.