L'Ajuntament de Figueres ha iniciat la plantada d'arbres al polèmic solar on es feien curses de cotxes i ho continuarà fent en els propers dies, però els veïns s'han tornat a queixar que l'espai, malgrat que es va tancar de forma provisional, continua essent utilitzat com a aparcament i per a fer-hi circuits.

L'alcalde de la ciutat, Santi Vila (CiU), ha comunicat als veïns -a través de les xarxes socials- que el consistori ja ha començat a actuar a la zona i que en els propers dies es durà a terme aquesta operació que busca crear obstacles i evitar que s'hi continuïn cometent imprudències. I és que fa algunes setmanes un vehicle que, suposadament, feia derrapatges es va encastar contra un despatx d'arquitectes de la zona.

La situació va provocar que, després de mesos de queixes de l'associació de veïns, el consistori hi instal·lés unes tanques provisionals per evitar l'entrada de vehicles, però va precisar que ho utilitzaria com a aparcament provisional. Pocs dies després els veïns ja han denunciat, de nou, que s'hi tornen a estacionar vehicles i que s'hi han tornat a fer circuits.