Un home va ser agredit dissabte a la nit quan intentava impedir que un altre pegués a una dona dins un cotxe al barri de Santa Eugènia. L'agressor li va etzibar un cop de puny i el va perseguir fins que l'altre se'n va desempallegar, moment en el qual va aprofitar per trucar als Mossos d'Esquadra i denunciar els fets al cos policial.

Segons va explicar l'agredit, que va preferir mantenir-se en l'anonimat, tot va succeir al voltant de dos quarts de deu de la nit de dissabte. En el moment dels fets es trobava dins un cotxe amb una amiga, estacionat en un carrer del barri de Santa Eugènia, prop de l'anomenat col·legi Groc. Al davant hi tenia un altre vehicle, també aparcat, amb un home que cridava molt, colpejant en direcció al seient del copilot. Amb un cop d'ull es va adonar que dins hi havia una dona, amb la porta lateral oberta i les cames arronsades.

En veure que l'home del davant pegava a la dona, empesa per les circumstàncies l'amiga de l'agredit va sortir per demanar a l'agressor que aturés la violència. Però, segons reconeix l'agredit, allò només ho va empitjorar, de manera que va sortir del vehicle per demanar a la seva amiga que tornés. L'agressor, enfurismat, va reaccionar amb rapidesa cap a l'altre home i li va etzibar un fort cop de puny que el va fer caure al terra.

Lluny d'aturar-se, l'agressor va perseguir l'home fins que aquest se'n va desempallegar, moment que va aprofitar per alertar els Mossos d'Esquadra. La policia va aparèixer al cap d'un quart d'hora al lloc dels fets i allà, ja al costat de la seva amiga, els va relatar el que havia passat. Poc després, segons el denunciant, uns coneguts de l'agressor, estranger i resident a la zona, van preguntar per aquest i van afirmar que mai havia estat violent.

Amb tot, l'agredit es va dirigir al CAP Güell on li van fer un informe de lesions per les contusions al nas i el va entregar quan va interposar la denúncia als Mossos d'Esquadra, a l'edifici de Santa Caterina. L'aspecte de l'agressor, segons va explicar ahir la víctima, era d'un home d'uns trenta anys d'edat, estranger i amb un físic corpulent que en el moment dels fets anava vestit amb un xandall blanc.

La dona no ho ha denunciat

L'amiga, en un semiestat de xoc després de presenciar els fets aquella nit, va trucar a les 5 de la matinada de diumenge al seu amic per alertar-lo que l'agressor es trobava als voltants de la zona picant portes. Segons la versió del denunciat, la dona agredida podria ser una germana de l'agressor, els parents del qual haurien demanat que no denunciés els fets a la vegada que van assegurar que abans l'home no havia agredit ningú.

Els Mossos van confirmar ahir l'alerta a Santa Eugènia i la denúncia efectuada contra l'agressor que, a falta d'una denúncia per part de la dona, no se'l pot detenir tot i que s'enfrontarà a una falta per lesions i a un probable judici ràpid.