L'Ajuntament de Lloret va aprovar en el ple de dilluns una modificació de crèdit per finançar, entre altres despeses, els 1,5 milions d'euros de més que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha decidit que el consistori ha de pagar per l'expropiació que va fer per 1,6 milions a la zona dels pàrquings de Can Pujadas, on actualment s'hi està construint la futura piscina municipal. A aquests diners cal afegir uns 200.000 euros d'interessos de demora per tot el temps que els propietaris no han rebut els diners, que segons el tribunal els pertanyien. El consistori ha previst pagar els diners, entre altres fonts, amb una nova aportació feta per l'empresa Solmar arran d'un conveni urbanístic signat per les dues parts per un total de 10 milions d'euros.

Cal recordar que el 2008, el jurat d'expropiació forçosa va emetre una sentència on obligava l'Ajuntament a pagar més de 3 milions en total per l'expropiació dels terrenys. Llavors, el consistori va anunciar que recorreria al TSJC i ara el tribunal ha decidit que s'han de pagar els diners.

L'oposició va criticar el Govern i va atribuir la sentència del TSJC a una mala gestió de l'Ajuntament en les negociacions dutes a terme amb la propietat. Per la seva part, el regidor d'Urbanisme, Josep Valls, va destacar que de "mala gestió res", ja que el preu final imposat pel Tribunal és exactament el mateix que l'Ajuntament havia previst pagar inicialment. Valls va explicar que les negociacions van ser molt llargues i en no aconseguir un acord van decidir pagar menys del que s'estava disposat a abonar. A més va destacar que els interessos de demora que ara s'han de pagar (200.000 euros) també s'haurien hagut d'abonar si s'hagués demanat un crèdit, ja que en aquell moment no hi havia prou diners.