Ciutadans (C's) va lamentar a través d'un comunicat "el joc brut" del Partit Democràtic de Blanes (PDB), ja que asseguren que ho fan "per poder entrar en campanya electoral creant confrontació i tacant el nom de Blanes". En aquest sentit, el candidat de C's a l'alcaldia, Sergio Atalaya, va demanar als diferents partits que "no facin ús de la demagògia o d'insinuacions que poden dur a confusions perquè això repercuteix negativament en el nom de Blanes".

Atalaya va lamentar, doncs, que alguns partits "facin joc brut per voler entrar en campanya electoral intentant netejar la seva imatge". El candidat va recordar que "durant aquests darrers quatre anys, sempre que ha sortit el nom de Blanes a la premsa, ha estat per un afer negatiu, repercutint així negativament en els blanencs".

Finalment, el partit va assegurar i lamentar que el PDB "s'hagi convertit en la marca blanca dels independentistes de CiU i ERC". "Per sort de tots els blanencs, ells sols s'han desemmascarat amb les seves baralles internes i el seu amor amb ERC i CiU en el govern", van concloure.

La independent Judith Ramírez serà la cap de llista de Solidartitat Catalana per la Independència (SI) a l'alcaldia de Lloret de Mar de cara a les eleccions municipals del mes de maig. Ramírez és actualment eugassera, com a pas previ a un projecte familiar d'explotació ramadera, però ha gestionat i dirigit agències d'àmbit publicitari, immobiliari i patrimonial. A nivell polític, ha passat per diferents àmbits dins d'ERC.

Des del partit es va destacar que sembla que serà "l'única dona alcaldable" a Lloret.