El barceloní Ricard Cendrós va guanyar el XXVI Premi Vila de Begur de Narrativa Curta amb l'obra Res al cap. L'acte de lliurament va tenir lloc diumenge al Casino Cultural de Begur. La convocatòria d'enguany va registrar un rècord de participació, amb 46 originals. El jurat format Rosa Neras, Judit Pujadó i Miquel Martín va destacar com a finalista l'obra La fortuna de Sergi Monteagudo.

Al llarg de l'acte, amenitzat per la Coral l'Esparver, es va procedir també al lliurament del III Concurs de Cartells de la Fira d'Indians, que va guanyar l'artista Albert Castro. Aquest cartell serà la imatge de la propera Fira d'Indians que es portarà a terme els propers 3, 4 i 5 de setembre.

Pel que fa al Premi Vila de Begur de Narrativa curta, és convocat amb la intenció de fomentar la llengua catalana i normalitzar-ne el seu ús, va néixer el 1986 el Premi Sant Jordi de Contes. Per l'empenta dels organitzadors i dels membres del jurat, així com a la implicació de les escoles del municipi, aquest certamen literari es va anar refermant i es va convertir en un esdeveniment cultural.