29 de maig de 2011
29.05.2011
Diari de Girona

Busquen una noia de 16 anys de Cassà de la Selva desapareguda fa 11 dies

29.05.2011 | 02:00
Jessica Jiménez, en una imatge recent.

Els Mossos d'Esquadra investiguen la desaparició de Jessica Macarena Jiménez León, una adolescent de 16 anys veïna de Cassà de la Selva que va desaparèixer el passat 18 de maig. La noia va sortir de casa seva i va pujar a un cotxe Peugeot 206 negre que podria pertànyer a un amic. Des de llavors no se'n sap res més enllà que el seu xicot, un jove de Torroella de Montgrí, assegura que la va veure a la Devesa de Girona i que la noia va empentar-lo i va marxar corrents, segons van indicar fonts properes a la noia desapareguda.
La noia, de 16 anys, estudia quart d'ESO a la Salle de Cassà i ha tingut conflictes amb la seva família i també acabava de renyir amb el seu xicot, indiquen amics de la jove desapareguda. Altres vegades ja havia fet intents de marxar de casa però mai havia estat tants dies fora i sense comunicar-se amb la família, asseguren. La noia no es va endur el mòbil ni la documentació, ni tampoc gaires diners. Tampoc no té targetes de crèdit que puguin indicar si ha parat en algun caixer per extreure efectiu.
La mare de la noia va denunciar la seva desaparició la mateixa nit a la Policia Local de Cassà de la Selva. El cos local va passar el cas a mans dels Mossos, que investiguen els fets. En principi no es pot descartar una desaparició voluntària, apunten fonts policials. A més, el fet que el xicot hagi esdevingut difícil de localitzar, segons apunten amics de la noia desapareguda, podria indicar que estan junts. De totes maneres, la recerca està activa i la policia hi treballa.
La noia és morena, d'alçada petita, complexió prima però forta -s'entrena en arts marcials i fa kick-boxing- i porta un pírcing a la cara. La darrera vegada que se la va veure duia uns pantalons negres. La família fa una crida perquè si algú la veu truqui a la policia de Cassà o als Mossos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook