El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha confirmat la multa de 16.869,37 euros a l'antiga discoteca Palm Beach de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) per ocupar il·legalment la platja i fer pagar als banyistes que volien utilitzar-la. El local instal·lava els estius una barra que donava a la sorra, que, a més, ocupava amb globus inflables, aparells de so, una tarima i una cabina de disc-jockey, entre d'altres elements. La Policia Local i el Servei de Costes de Girona van multar el local l'agost del 2005, després de diversos estius de cometre infraccions. La Direcció General de Costes va confirmar la sanció i ara el TSJC la reconfirmat.

En concret, el TSJC recorda que diverses actes de la Policia Local constataven que hi havia una barra de bar a la part posterior del local, diversos aparells de so, cabina de disc-jockey sobre una tarima i altaveus a la sorra, un globus a la sorra i a l'aigua, i envasos de vidre, gots i altres elements a la sorra i a l'aigua. A més, es prohibia l'accés al tram de platja a tothom que no pagués l'entrada a la discoteca, que podia arribar a aplegar unes 500 persones a la sorra.

L'empresa va negar alguns dels fets i d'altres els va atribuir als seus clients, desresponsabilitzant-se'n, però el TSJC recorda les actes aixecades per la Policia Local, que no posa en dubte, i el fet que la pròpia discoteca anunciava a la seva web que disposava de la platja per a les seves activitats. La discoteca considerava desproporcionada la multa, però el TSJC recorda que la sanció podria haver arribat als 300.000 euros.