L'Alcalde d'Olot en funcions, Lluís Sacrest, ahir, es va mostrar satisfet davant el projecte dels primers pressupostos que la Generalitat ha donat a conèixer per aquest 2011 i on s'inclou una partida de 10 milions i mig d'euros per a l'equipament del nou Hospital d'Olot i comarca. Sacrest considera que era una contemplació que el Govern havia de tenir en compte i així ha estat.

Les obres del nou hospital van a bon ritme i es preveu que entri en funcionament el 2013. Sacrest també ha volgut destacar els diners que es preveuen en educació. Els pressupostos de la Generalitat han inclòs més de 3 milions d'euros per acabar l'escola del Morrot i més de dos milions i mig per a la de Sant Roc. Pel que fa a la primera, les previsions apunten que estarà a punt a principis d'aquest curs que ve. D'aquesta manera se substituiran els prefabricats i els alumnes ja podran fer classe a la nova escola del Morrot.

Pel que fa a l'Escola de Sant Roc, el pròxim 18 de juny ja es farà el traspàs de mobiliari i material a la part de la nova escola ja construïda.