04 de juny de 2011
04.06.2011

Dimiteix el president d'ERC de Palamós perquè el partit ha rebutjat entrar al govern

04.06.2011 | 10:01
Feliu Antúnez.

Negociacions, pactes, desencontres dins les mateixes files pel que es fa. És el cas d'ERC de Palamós, en què ha dimitit el president local, Feliu Antúnez, per no estar d'acord amb el fet que el partit hagi rebutjat l'oferta del PSC per entrar al govern, segons ha apuntat Ràdio Palamós.

Palamós

Feliu Antúnez, president l0cal d'ERC i regidor republicà amb Teresa Ferrés del 2005 al 2007, ha presentat la seva dimissió del seu càrrec a Palamós. Antúnez no va voler fer cap mena de declaració ja que assegurava que és una cosa personal i interna, si bé Ràdio Palamós afirmava que la dimissió està estretament lligada amb la renúncia d'Esquerra d'entrar a l'equip de govern amb el PSC.

L'Entesa, que formarà part del govern, ha reconegut el mal resultat que van tenir a les eleccions però es mostren contents d'haver pactat amb el PSC. També lamenta que ERC no hagi volgut entrar al govern i veu poc respetuós que els republicans sostinguin que l'Entesa no hauria d'estar al govern.

Sant Feliu de Guíxols

El PSC manté obertes les tres opcions que té segons ha manifestat el seu cap de llista, Pere Albó: pactar amb CiU, o amb TSF o quedar-se a l'oposició. A dins del PSC hi ha partidaris per totes les opcions, si bé Albó ha precisat que si pacten amb algu abans s'haurà de "generar la confiança necessària".

Santa Cristina d'Aro

El grup independent Emprenadors per Santa Cristina (EMP) va fer públic ahir la proposta que ha fet a CiU per entrar a governar. El cap de llista Julio Rico va explicar que CiU és l'única llista que poden recolzar perquè és la que ha tret més vots, però que no els fa res està a l'oposició. Entre les propostes, creuen que la seva feina seria vàlida en l'àrea d'Hisenda.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema