La incertesa en què la família Paunero Moreno, veïna de Cervià de Ter, vivia des del passat 28 de maig ha arribat a la seva fi i de manera feliç. La seva filla Carla, de 16 anys, va desaparèixer aquella nit, durant la celebració del triomf del Barça, i ahir a primera hora de la tarda els Mossos d'Esquadra la van trobar sana i estàlvia en un carrer de Girona gràcies a la trucada d'un ciutadà que va creure reconèixer la noia, la imatge de la qual ha estat reproduïda a bastament en els mitjans de comunicació i, des de fa uns dies, en rètols distribuïts per Girona.

Així, la policia va rebre ahir a la tarda la trucada d'un ciutadà alertant que li semblava haver reconegut la noia desapareguda. Els agents s'hi van acostar i, efectivament, es tractava de Carla Paunero, que caminava sola per un carrer aparentment aliena al ressò que la seva desaparició havia causat. L'impacte es va veure també multiplicat pel fet que la seva desaparició va coincidir amb la notícia que una altra nena de Cassà de la Selva, també de 16 anys, també estava desapareguda des de feia dies.

El nexe entre els dos casos no sembla anar més enllà del fet que ambdues adolescents haurien marxat de casa per voluntat pròpia. La menor de Cassà, en veure que la seva cara apareixia als mitjans de comunicació, finalment es va posar en contacte amb amics per informar que estava bé. Els Mossos la van localitzar la setmana passada, també a la ciutat de Girona.

Per la seva banda, la família de Carla Paunero ha estat oberta a comunicar les novetats que durant aquesta setmana i escaig hi ha hagut en la recerca de la seva filla, alhora que demanaven que la possible rebequeria comesa per una adolescent no fos motiu per deixar de banda els esforços per intentar trobar-la. I és que un amic dels pares es va arribar a trobar la noia pel carrer un vespre de la setmana passada, però la noia li va fer saber que no volia parlar amb la seva família. Mentre que la mare de la nena de Cassà admetia que en els darrers temps la relació amb la seva filla era tensa a causa dels seus mals resultats escolars, els pares de Paunero asseguren que la nena no tenia cap problema a casa.

Els agents van portar la noia a comissaria perquè la seva família la recollís: és menor i està obligada a tornar a casa, encara que ella no ho volgués.