Revisar les dades bancàries per poder cobrar la nòmina del mes de juny. Aquesta és la recomanació que fa la Generalitat als seus funcionaris en el portal de personal ATRI. Una operació senzilla que consisteix a comprovar que la domiciliació del pagament té el compte corrent de 20 dígits. No fer-ho pot provocar més d'un disgust entre el personal de la Generalitat perquè podria quedar-se sense cobrar el sou del mes de juny.

Fins ara, en les transferències que es fan per a efectuar el pagament de les nòmines no s'utilitzaven els dígits de control dels comptes bancaris dels empleats. Per aquest motiu, no s'enregistraven al sistema d'informació de gestió de personal. Ara, però, s'han d'incloure els 20 dígits en compliment la llei per Serveis de Pagaments.

Segons informa la Generalitat en un comunicat, "s'ha fet una actualització d'aquests dígits de control dels comptes dels empleats. Malgrat això han quedat comptes bancaris, els dígits de control dels quals no ha estat possible confirmar. Així doncs, comproveu, si us plau, les vostres dades bancàries".

Les persones que no tinguin el dígit de control informat, hauran de tornar a facilitar les seves dades bancàries. Ho podran fer a través del servei d'ATRI o bé facilitant les dades al gestor de nòmina. "Aquesta informació serà necessària per el pagament de la nòmina de juny 2011", conclou la nota.

En els últims dies, la majoria de departament de la Generalitat ha enviat un correu electrònic intern al seu personal advertint-los de la revisió amb les entitats financeres de la codificació dels números de compte per tal que els dígits de control estiguin correctament informats.

Els sindicats també han fet arribar informació als funcionaris i personal de la Generalitat per evitar qualsevol problema en el cobrament de la nòmina del mes de juny. Per exemple, USTEC-STEs ha enviat una notificació als funcionaris en què els informa sobre els passos a seguir.