El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha admès a tràmit un recurs interposat per l'Associació de Càmpings de Blanes contra el POUM del municipi, en què aquests consideren que la catalogació que se'ls fa és "discriminatòria" i "injustificada", ja que els comporta un seguit de restriccions quant a les obres autoritzables. Per ara, només s'ha fet l'admissió i, per tant, continua el procés fins que hi hagi una determinació.

El POUM de Blanes estableix que una part important dels càmpings de la localitat són en la zona "NU-C1 Costaner i càmping", a la qual s'aplica el règim de fora d'ordenació, cosa que comporta un seguit de restriccions a les obres autoritzables. Segons l'advocat dels càmpings, només és possible sortir d'aquest règim "si els càmpings executen i costegen, a títol individual, les obres necessàries que garanteixin la protecció enfront dels riscos d'inundació dels ?terrenys ocupats per cada un d'aquests". Consideren, doncs, que aquesta "càrrega resulta discriminatòria i injustificada".

Segons al·leguen en el mateix recurs, la raó per la qual s'imposa aquesta càrrega és perquè es parteix de la idea que els càmpings estan situats en una zona inundable, segons l'Estudi d'Inundabilitat de Blanes del 2006, que es basa en el Pla d'Espais Pluvials (PEF). En el recurs els càmpings asseguren que el PEF "no era vigent en el moment d'aprovar el POUM" i, fins i tot, que es va sotmetre a informació pública "gairebé tres anys després que s'elaborés l'Estudi d'Inundabilitat". Finalment, en aquest punt, l'Associació creu que "no correspon al POUM determinar quina és la zona inundable a Blanes, ja que l'administració competent per determinar-ho és l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).

Els càmpings també asseguren que la zona inundable de Blanes és molt extensa i va més enllà que la part on estan situats els càmpings, però, en canvi, -segons sostenen- "el POUM únicament obliga els càmpings a executar mesures per evitar inundacions si volen sortir del règim d'ordenació".

A més, també demanen que el POUM hauria de recollir els plànols corresponents a la línia vigent de delimitació de la zona de domini públic maritimoterrestre, ja que s'estableix una com a "probable".