12 de juny de 2011
12.06.2011

Celebren una festa per a la gent gran i els discapacitats a Palamós

Creu Roja organitza "Destapem l'Estiu", una activitat de sensibilització per aquests col·lectius

12.06.2011 | 02:00
Una edició anterior de la festa "Destapem l´Estiu".

Creu Roja Palamós organitza demà el "Destapem l'estiu", una festa dedicada a la gent gran i a les persones amb discapacitats. Aquesta és una de les activitats de sensiblitació i dinamització per aquests col·lectius que Creu Roja organitza al llarg de l'any. Es farà al parc de l'Arbreda, de tres a set de la tarda, i hi hauran actuacions musicals i berenar.
Tal i com informa Ràdio Palamós, la Creu Roja realitza "Destapem l'estiu" des de fa sis anys. En aquest sentit, l'entitat confia en aplegar un centenar de persones a l'arbreda. Voluntaris de Creu Roja s'encarreguen d'anar a buscar les persones ateses al Palamós Gent Gran i a les que tenen problemes de mobilitat perquè puguin participar a la festa.
Gemma Badosa, cantant palamosina que va participar a la Marató de TV3, serà l'encarregada d'amenitzar musicalment la vetllada. Després hi haurà representacions del grup de teatre i pallassos de la Creu Roja, i les coreografies del grup Body Dance. "Destapem l'estiu" comencarà a les tres de la tarda al parc de l'Arbreda.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema