Més de trenta mil persones van omplir ahir els carrers de Palafrugell per assistir a l'edició d'aquest any de l'acte culminant de les Festes de Primavera, el Carroussel Costa Brava. Aquesta particular rua carnavalesca primaveral va comptar amb la participació de 24 carrosses, entre inèdites i no inèdites, (dues més que l'any passat) i nou comparses tant de dins com de fora del municipi, totes perfectament engalanades, que van fer gaudir als visitants d'un dels millors espectacles dels últims temps.

A primera hora de la tarda d'ahir, Palafrugell ja estava ple, i era del tot inviable intentar trobar un aparcament a la zona centre i voltants. El Carroussel Costa Brava es va iniciar puntualment a les cinc de la tarda al carrer Torres Jonama, i va passar pel carrer de Begur, el carrer de la Lluna, fins arribar al Camp d'en Prats, on es feien les demostracions de les colles davant de les tribunes de les autoritats i el jurat, acabant finalment a la baixada del carrer Barris i Buixò, ple de gent de totes les edats.

Hi havia carrosses de tot tipus, des d'unes que simulaven un castell, fins a les que representaven un petit altar amb una parella casant-se o un vaixell ple de pescadors o un altra un castell amb ninots fantasmagòrics.

Cada carrossa portava al seu darrere la corresponent comparsa, a excepció de nou de les comparses que desfilaven soles, sense carrossa. Cada colla portava el seu respectiu equip de música, amb cançons modernes en alguns casos, d'altres extretes de temes de pel·lícules, etc....

Els premis del Carroussel Costa Brava els va donar a conèixer el jurat durant l'acte de final de les Festes de Primavera, que es va fer a les 12 de la nit a la Bòbila. En la categoria de carrosses, el primer premi va ser per a la colla Garnatxa de Palafrugell, amb la carrossa "Carnaval de Carcamals". El segon trofeu va ser per a la colla E.K.SI., amb la carrossa "Som de por, EKSI", i el tercer grup premiat va ser la colla Pessigolla amb la carrossa "Aloha". Quant a les comparses, els premis van ser molt variats i amb un record de les festes per a tots els grups participants.