15 de juny de 2011
15.06.2011
Carregada amb 2.500 quilos

Detecten una furgoneta carregada amb fruita i verdura il·legal

El conductor de la furgoneta, que té el permís retirat, venia la mercaderia de nit enmig del carrer a Roses

15.06.2011 | 21:26
El material comissat per la Policia Local | Aj. de Roses

La Policia Local de Roses (Alt Empordà) van detectar dimecres una furgoneta carregada amb 2.500 quilos de fruita i verdura. El conductor del vehicle venia il·legalment tota la mercaderia en un carrer de la població, ja de nit, quan la policia va detectar la furgoneta estacionada. L'home no va poder acreditar la procedència dels aliments i, a més, quan la policia va revisar la seva documentació va adonar-se que l'home tenia el permís de conduir retirat per haver perdut tots els punts. Els agents van traslladar el vehicle fins al dipòsit municipal i s'ha denunciat el conductor per conduir sense carnet i per venda ambulant ja que les normatives municipals prohibeixen aquesta pràctica.

L'actuació de la policia va tenir lloc pels volts de les deu de la nit quan una patrulla de la policia local va detectar una camioneta al carrer Toledo. La policia es va adonar que a l'entorn del vehicle s'hi concentrava un grup de persones i va veure que s'estava venent fruita i verdura.

Els agents van inspeccionar l'interior del vehicle i van trobar 2.500 quilos de fruita i verdura, entre els quals hi havia pinyes, melons, síndries, patates, pebrots o préssecs. La policia va preguntar al conductor sobre la procedència del material i aquest no va saber contestar. A més, es va descobrir que el conductor tenia el carnet retirat per haver perdut tots els punts.

Atenent a aquests fets, la policia local va traslladar la furgoneta fins al dipòsit municipal, i ja s'han obert les diligències pertinents. Per una banda, un atestat per conducció sense carnet -que serà traslladat al jutjat- i un altre per venda ambulant il·legal, una sanció que tramitarà el propi ajuntament ja que està recollida com a pràctica il·lícita en les ordenances municipals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema