Uns lladres van entrar a robar ahir al matí a una casa de Banyoles situada al número vuit del carrer Remences, a la urbanització del Puig. Els pispes van entrar-hi forçant la finestra de la cuina, van regirar l'interior i es van endur uns quants centenars d'euros i algunes joies, segons van indicar fonts policials. La mestressa de la casa va trobar-se el seu domicili regirat cap a la una de migdia i, espantada per la possibilitat que hi hagués algú amagat a dins, va trucar a la Policia Local. Els Mossos d'Esquadra també van inspeccionar el lloc dels fets, però ahir a la tarda no hi havia hagut detencions.

D'altra banda, i gràcies a la tasca conjunta d'ambdós cossos, en els darrers dies s'ha pogut treure de la circulació un dels lladres més actius de Banyoles. Es tracta d'Ahmed el Hamed, que acumula 22 detencions per fets que van des d'abús sexual de menors -un felts pels quals va ser jutjat i va quedar en llibertat- fins a robatori a interior de vehicle, passant per atracaments i robatoris amb força. El passat dos de juny, els Mossos d'Esquadra el detenien després que hagués furtat una bicicleta i una bossa d'esport d'una casa del carrer Passeig Darder. Per treure la bicicleta, la va haver de fer passar per sobra d'una tanca de 1,80 metres d'alçada. El dilluns anterior, la Policia Local ja l'havia detingut també i en vistes de les seves reiterades vistes judicials, finalment es va decretar el seu ingrés a presó.

També a Banyoles, la nit del passat dissabte a diumenge, tres cotxes van cremar a la plaça Perpinyà. El foc es va desencadenar en un Citröen C1 i va afectar dos cotxes més, un Citröen Saxo i un Audi A3. L'incendi es va desencadenar cap a dos quarts de cinc i els policies opinen que va ser fortuït.