El port de Palamós va rebre ahir per primera vegada el nou creuer Seabourn Quest que va fer la novena escala de la temporada 2011. Aquest vaixell, acabat de construir, forma part de la flota de la companyia de creuers de gamma alta Seabourn Cruise Line. El Seabourn Quest és el segon creuer de la companyia que visita el port.

El nou Seabourn Quest va arribar procedent del port de Porquerolles, situat a la Costa Blava francesa, i va marxar a la tarda en direcció a Palma de Mallorca.

Aquest vaixell de luxe va portar 424 passatgers, majoritàriament nord-americans i britànics, i 363 tripulants. El Seabourn Quest s'ha construït aquest any 2011 en unes drassanes italianes. De fet, el creuer va ser avarat al mar per primer cop el mes de maig passat. Quant a característiques tècniques, el Seabourn Quest de bandera de Bahames té una eslora de 198,15 metres. Representants de Ports de la Generalitat, acompanyats de representants de la Cambra de Comerç de Palamós i de l'empresa consignatària Ribera e Hijos, van lliurar al capità una metopa commemorativa de la primera escala.