La bodega la Can Falet de l'Estartit va acollir aquest dijous una sessió de maridatge de vi del celler Castell de Peralada amb clova a càrrec del somelier de Bodegues Perelada, Diego González. El sommelier va parlar, entre d'altres, del vi que va escollir per a fer el maridatge, de les seves qualitats, i després, tots els assistents van poder fer una degustació de clova amb uns tastets que van anar a càrrec dels Restaurants Santa Anna, Fèlix, Medes II, Les Corones i Can Falet. Aquest és un dels actes paral·lels que se celebren en el marc de les XVI Jornades Gastronòmiques "Tastets de Mar: La Clova". Les jornades es desenvolupen durant tot el mes de juny. Durant aquests dies, els restauradors ofereixen uns menús elaborats especialment per a l'ocasió i a uns ?preus molt competitius tenint en compte la qualitat de la matèria prima.

Catifes de Corpus

D'altra banda, l'Estartit acollirà aquest cap de setmana les catifes de Corpus. Avui se celebrarà la botiga al carrer i la cinquena edició de "L'Estartit en flor", en què els comerços associats a l'Estació Nàutica regalaran flors. Demà arribarà la XII edició de les Catifes de Corpus, que es podran observar durant tot el dia. A més, hi haurà un concurs per la catifa més original. A les onze del matí, hi haurà la benedicció de les catifes.