La càrrega de polietilè d'un camió es va incendiar ahir dilluns a mig matí quan el vehicle transitava per l'AP-7 al seu pas pel terme municipal de Viladasens, concretament al quilòmetre 42. L'avís del sinistre va saltar aproximadament a tres quarts de dotze del matí i va obligar a tallar una hora el trànsit per l'autopista en sentit Barcelona, segons que va informar el Servei Català del Trànsit (SCT).

Els vehicles es van desviar durant aquesta estona per la carretera N-II, tot fent-los sortir per la sortida número cinc de la via ràpida.

L'incendi del camió, que transportava palets de polietilè, va mobilitzar finalment 12 dotacions de Bombers, que van treballar fins a la tarda perquè les flames van afectar una zona de massa forestal del costat de la via. A més els treballs d'extinció i arranjament de la via van requerir d'una retroexcavadora per retirar la caixa cremada i poder recollir el material de sota.

L'accident, però, no va causar danys personals ja que el conductor va poder separar la càrrega de la cabina. Durant la tarda seguien els treballs per tal que una grua retirés la caixa sinistrada de la calçada de la via ràpida.