Els Mossos d'Esquadra han detingut Aissa R., de 27 anys i nacionalitat marroquina, com a presumpte autor d'un delicte de segrest d'un compatriota seu. Els fets es remunten al dilluns 20 de juny quan un veí de Roses, pels volts de les cinc de la tarda, va alertar la policia que havia vist un home demanant assistència policial en un carrer d'Empuriabrava. L'home assegurava que havia estat segrestat durant més d'una setmana en un apartament i que feia molt poca estona que s'havia pogut escapar del seu segrestador. L'Àrea Territorial d'Investigació de la Regió Policial de Girona s'ha fet càrrec del cas, que continua obert.

La víctima anava sense sabates, estava espantat i presentava un aspecte molt deteriorat. Per aquest motiu va ser traslladat fins a un Centre d'Assistència Primària. L'home hauria estat obligat a pujar en un cotxe sota amenaça d'arma de foc, vuit dies abans, quan passejava per Figueres.

Des d'allà va ser traslladat fins a un apartament d'Empuriabrava, on va estar lligat i vigilat. Poc després de localitzar la víctima, els mossos van detenir el presumpte autor del segrest. El detingut hauria exigit a la mare de la víctima el pagament d'un rescat a canvi d'alliberar i no matar el seu fill.