L'alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va presentar ahir la nova organització municipal de l'Ajuntament, que preveu dividir el consistori en quatre grans àrees per millorar la coordinació interna i abaratir el cost de l'estructura. Les àrees seran Acció Social i Promoció Econòmica, que portarà el regidor Jordi Camó; Serveis Personals, que coordinarà M. Àngels Cayró; Territori i Sostenibilitat, controlat per Rosa M. Saladichs; i Interior, que portarà Marçal Vilajeliu. A més, hi haurà la figura d'un coordinador del govern, que serà Josep Llorens, i que també ha estat nomenat regidor adjunt d'alcaldia i tinent d'alcalde.

Així, doncs, el nou organigrama estarà encapçalat per l'alcalde, que té competències executives de totes les àrees de govern, per sota hi haurà el coordinador del Govern i en el següent nivell els caps de cada una de les quatre àrees, en què s'ha dividit l'executiu. I després de cada àrea aniran despenjant-se els diferents àmbits, que gestionaran els regidors (que es poden veure al quadre).

Segons l'alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, la nova divisió del govern en quatre ponències de treball "ha de servir per millorar la coordinació interna de l'Ajuntament, optimitzar els recursos, abaratir el cost de l'estructura municipal i ser més eficients de cara al ciutadà", va destacar Garcia.