La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha demanat al Govern que posi fil a l'agulla i comenci a redactar el projecte per convertir en autovia la C-65 en el tram de Girona a Llagostera (Gironès). Els empresaris justifiquen que així milloraria el transport de mercaderies i la connexió amb l'aeroport i, de retruc, el turisme. Aquest tram d'autovia suposaria completar l'anella sud de les Gavarres, després que es va posar en servei dimecres el nou tram de la C-31 entre Platja d'Aro i Palamós. Els empresaris reconeixen que no hi ha diners per iniciar noves obres però demanen al Govern que tingui redactat el projecte per tal de començar obres de seguida que la situació econòmica millori.

Un cop les obres a la C-31 entre Platja d'Aro i Palamós han finalitzat, els empresaris han posat nous deures al Govern. La comissió d'infraestructures i transports de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols ha emès un comunicat on demana a la Generalitat que comenci a redactar el projecte per desdoblar el tram de la C-65 entre Girona i Llagostera. Els empresaris prioritzen concloure l'anella de les Gavarres en el tram sud perquè consideren que el nord -entre Celrà i la Bisbal- encara té per solucionar les variants de molts municipis i reconeix que algunes "generen divergències en el territori", com és el cas de la de la Bisbal.

Els empresaris asseguren que la C-65 "té un alt volum de trànsit" i que les obres de desdoblament acabarien amb les cues que s'hi fan. Ara bé, des de la cambra també es remarca que si es convertís en autovia seria beneficiós per al transport de mercaderies i milloraria les connexions amb l'Aeroport de Girona i, per tant, contribuiria a potenciar el turisme de la Costa Brava.

Els empresaris són conscient que actualment la situació econòmica no permet iniciar grans obres i, és per això, que demanen al Govern que només es redacti el projecte.