24 de juny de 2011
24.06.2011

Banyoles finalitza les obres de reforma de la Caseta de Fusta

Les millores han permès l'arranjament del mur, una entrada més àmplia i la renovació de les escales

24.06.2011 | 02:00
La zona de bany de la Caseta de Fusta, un cop reformada.

L'Ajuntament de Banyoles ha acabat les obres de reforma de la Caseta de Fusta a l'estany de Banyoles. Ahir al migdia l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, va visitar l'espai una vegada acabades les millores, acompanyat els tinents d'alcalde Miquel Vilanova, Lluís Costabella i Jordi Bosch Batlle, i el regidor de Medi Ambient.
Segons el consistori, aquesta obra permetrà arranjar la zona i especialment el mur, ja que estava en males condicions. El sistema usat és tradicional, basat en estaques per tal de mantenir l'estabilitat del mur. La passera de fusta d'accés també és nova, s'ha plantat herba amb un rec automàtic, s'han renovat les escales d'accés a l'aigua, s'hi ha fet arribar la llum, s'hi ha instal·lat una font i, a més, cal sumar-hi els nous lavabos.
Per altra banda, s'ha creat una entrada més àmplia a la Caseta de Fusta per si cal accedir-hi per qualsevol incidència i disposa d'una entrada amb rampa a l'Estany per a les persones amb dificultats de mobilitat i els nens, que també tenen un nou espai amb poca fondària. El cost total de l'obra ha estat de 220.000 euros, finançats íntegrament pel Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local.
En el marc de la visita, l'alcalde Miquel Noguer va demanar que els ciutadans de Banyoles facin "un bon ús de l'espai de la Caseta de Fusta".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema