Els Mossos d'Esquadra busquen, almenys, tres persones més com a possibles còmplices de l'home de nacionalitat marroquina, Aissa R., detingut per haver segrestat durant vuit dies a un compatriota seu en un pis d'Empuriabrava. Segons la cadena SER, el cos policial treballa amb la hipòtesi que l'haurien segrestat per un deute de drogues.

El segrest, pel qual van demanar 10.000 euros a la família, va acabar quan la víctima va aconseguir escapar pel terrat del pis on estava retingut. Els fets van tenir lloc dilluns, quan un home va alertar la policia que pels carrers d'Empuriabrava corria algú que demanava ajuda i semblava passar greus dificultats.

Segons va explicar el retingut, feia una setmana que un compatriota l'havia fet entrar dins d'un cotxe apuntant-lo amb una pistola. El segrest hauria tingut lloc en un carrer de Figueres mentre passejava, però se'l va acabar traslladant fins a un pis del sector Portofino d'Empuriabrava, on va estar retingut durant diversos dies fins que en va aconseguir escapar i demanar ajut.

El cas continua obert i se ??se?gueixen investigant les causes però, segons l'emissora, els Mossos treballen amb la hipòtesi que el segrest es va dur a terme per un deute de drogues. Malgrat això, el detingut no té antecedents, la qual cosa dificulta esbrinar si estava ?immers en alguna activitat delictiva.