25 de juny de 2011
25.06.2011

La Generalitat i els pagesos es reuniran pel desdoblament de la C-31

Els agricultors es queixen que en el tram de Palamós a Platja d'Aro no poden circular en tractor

25.06.2011 | 02:00
El nou tram d´autovia, obert aquesta setmana.

Representants del Departament de Territori i Sostenibilitat i dels agricultors afectats pel desdoblament de la carretera C-31 entre Palamós i Platja d'Aro es reuniran aquest dilluns per buscar una solució a la prohibició que els tractors circulin per aquest tram d'autovia. Així ho han informat fonts del Departament, després que els agricultors, a través del sindicat de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC), es queixessin de la prohibició, ja que implicarà que hagin de fer més volta per arribar als seus terrenys amb el tractor.
El sindicat JARC considera que aquesta normativa és un clar ?exem?ple d'assetjament rural ja que obligarà els agricultors a fer una volta d'entre 20 i 30 minuts per arribar fins als camps on treballen. Per denunciar aquest fet, van adreçar al consistori de Palamós una petició urgent per reunir-se amb la direcció territorial del departament de Territori i Sostenibilitat i abordar aquest tema. A més, també van recollir les signatures de bona part dels afectats (es calcula que n'hi ha una seixantena entre agricultors i familiars) per reclamar el pas de maquinària agrícola per la desdoblada C-31.
Des del departament de Territori s'ha manifestat sempre que estan oberts a parlar d'aquesta situació i diuen que la prohibició de tractors per l'autovia es fa sempre que hi ha un camí alternatiu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema