L'empresa que duu a terme les obres de la nova passera del Daró a la Bisbal d'Empordà està fent els treballs que han de permetre bastir els fonaments de l'estructura. Tot i que formalment les obres es van iniciar l'endemà de l'Aplec, el dia 13 de juny, és ara que s'estan duent a terme els treballs sobre el terreny per poder fer els pilotatges de suport per a la nova passera. Els serveis d'urbanisme treballen amb la previsió que estigui acabada abans de la Festa Major, segonshan informat fonts municipals.

El nou pont sobre el Daró disposa d'una subvenció de la Diputació de Girona de 225.000 euros i ha de connectar la zona del Mundial i de l'aparcament del camp de futbol vell i el passeig Marimon Asprer, amb la zona de futurs equipaments com la Biblioteca Central Comarcal, el futur Centre Cívic i la zona esportiva. Igualment, serveix de connector entre el nucli antic i les voltes amb la zona comercial de l'Aigüeta.

El pont es col·locarà a meitat de distància entre el pont nou, a la C-66, i el pont de l'Embut i ha de salvar una distància superior als 35 metres i serà una estructura d'un sol tram sense piles intermèdies, cosa que en facilita la construcció i no suposarà cap impediment en les possibles avingudes del riu, han informat les fonts.

El projecte del pont de vianants l'ha redactat l'equip Blàzquez Guanter Arquitectes.