Els Mossos d'Esquadra van saber que entre el 6 i l'11 de juny s'hauria comès un robatori amb força a una masia situada al nucli dels Sants Metges, a Sant Cebrià de Lledó, a les Gavarres. Es tracta d'una segona residència que està aïllada. El lladre havia forçat dues portes i havia fet un petit forat a la paret per poder entrar a la casa, d'on es va endur cablejat i eines.

Les investigacions van portar la policia fins a la casa d'un veí del paratge dels Sants Metges i han pogut demostrar que havia estat l'autor dels fets. L'home, Silvestre B. H., de 38 anys, té antecedents per robatori amb força. Després de passar a disposició judicial, l'home ha quedat en llibertat amb càrrecs.

En el moment del furt no hi havia ningú dins la masia perquè es tracta d'una segona residència i els propietaris eren fora. No va ser fins que van tornar a la casa que es van adonar que algú els havia forçat dues portes i havia fet un forat a la paret per poder-hi entrar. Aquesta no era la primera vegada que els entraven a robar. Tanmateix, la policia no ha pogut demostrar si Silvestre B. H. hi té relació.