28 de juny de 2011
28.06.2011

La Generalitat vol unir l'aeroport amb el port de Palamós per als creuers

Ricard Font vol que el març de l'any que ve la iniciativa ja estigui en funcionament, si bé ho condiciona a la posició dels operadors

28.06.2011 | 02:00
Una de les piscines interiors del "Melody", ahir, al port de Palamós.

El director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, va anunciar ahir, durant la visita al creuer Melody atracat a Palamós, que treballarà perquè hi hagi una connexió entre l'aeroport de Vilobí d'Onyar i el port palamosí per al turisme de creuers. La voluntat és que passatgers de creuers puguin arribar a l'aeroport per desplaçar-se després fins a Palamós per agafar l'embarcació. Font va manifestar la intenció que el març de l'any que ve, amb l'inici de la pròxima temporada de creuers, tot ja estigui lligat i la connexió sigui possible, tot i que reconeixia que s'hauria de començar per xifres baixes (entre 150 i 200 passatgers).
Font, però, va afegir que és molt important saber què en pensen els operadors perquè la iniciativa tingui èxit. Ahir, el director general de la companyia de creuers MSC, Emiliano González, ja va manifestar que és molt positiu "ampliar les connexions amb el port", que siguin fàcils i ràpides. Sobre la connexió de Palamós amb les Balears, Font va dir que no és un tema que estigui sobre la taula. Font va concloure que el repte per al 2012 al port de Palamós és arribar als 50.000 passatgers i 50 escales.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Notícies relacionades