Calor intensa a les comarques gironines. Els termòmetres es van enfilar ahir fins als 34 graus a Olot, on es van registrar les temperatures més altes del dia, mentre que també es va arribar gairebé als 33 a Banyoles i es van superar els 31 a Girona ciutat. Les mínimes, mentrestant, no van baixar enlloc dels 10 graus, i en molts municipis es van situar al voltant dels 15.

Després d'un inici de juny bastant plujós, la calor ja ha fet finalment acte de presència i sembla que de moment ha vingut per quedar-se. A banda de les altes temperatures a les capitals de la Garrotxa i el Pla de l'Estany, la majoria de localitats gironines van superar ahir els 30 graus i, els que no, es van quedar molt a prop (com per exemple Cassà de la Selva, que es va quedar amb 29,8 graus).

Per avui, està previst que torni a ser un dia assolellat (excepte al Ripollès i la Cerdanya), amb temperatures similars o fins i tot més altes. L'ambient, però, serà encara més calorós arreu, mentre que al litoral es notarà especialment la xafogor. De cara a demà, en canvi, es preveu que les mínimes es mantinguin similars però que en canvi les màximes puguin experimentar un lleuger descens.