29 de juny de 2011
29.06.2011
Acords amb la companyia irlandesa

El PSC de Girona critica la negociació amb Ryanair

Pia Bosch ha qualificat de «nefastes» les gestions realitzades per la Generalitat per ratificar el nou acord

29.06.2011 | 21:14

El PSC de Girona, a través de la seva portaveu Pia Bosch, ha qualificat de "nefasta" la negociació de la Generalitat amb Ryanair, després que la companyia hagi vinculat la seva continuïtat a la Costa Brava a la ratificació del preacord signat amb el govern tripartit.

Bosch ha criticat les gestions realitzades des de les eleccions municipals perquè l'aerolínia irlandesa segueixi a l'aeroport gironí, que havia acceptat la proposta anterior pendent de la ratificació del nou govern català.

La Generalitat va llançar recentment una nova oferta a Ryanair que, al seu entendre, millorava l'anterior, i que suposava el pagament de 7,5 milions d'euros a canvi de rebre a dos milions de passatgers anuals, a més de brindar a la companyia de baix cost la possibilitat de construir un hotel a la instal·lació de la Costa Brava o un hangar o una escola de personal de cabina.

El director general de Transport i Mobilitat, Ricard Font, té prevista una conferència informativa a les 18:00 hores per respondre a les declaracions del vicepresident de Ryanair, Michael Cawley, sobre l'aeroport de Girona i la seva decisió d'abandonar el de Reus.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema