30 de juny de 2011
30.06.2011

Castellfollit de la Roca aprova les retribucions dels càrrecs electes

30.06.2011 | 02:00

L'Ajuntament de Castellfollit en el seu darrer ple va aprovar mantenir la dedicació exclusiva de l'alcalde, Moisès Corominas (CiU). L'alcalde cobrarà un sou finançat per la Generalitat d'uns 17.000 euros anuals. L'Ajuntament només haurà de finançar el cost de la Seguretat Social, que serà de 6.000 euros anuals. El primer tinent i segon tinent d'alcalde, Josep Cullell i Xavier Gelis, tindran una retribució fixa de 150 euros al mes. La resta de regidors de l'equip de govern cobraran 100 euros al mes. A més, tots els regidors tenen una compensació de 65 euros per assistència als plens. El grup municipal de CiU tindrà una retribució de 1.200 euros l'any i ERC una de 600 euros.
Les retribucions dels regidors van comptar amb el suport de l'oposició d'ERC. En canvi, l'oposició va demanar que l'alcalde renunciï a la dedicació exclusiva per tal d'estalviar la meitat del que l'Ajuntament paga a la Seguretat Social.
En el mateix ple, van decidir fer plens cada dos mesos. L'oposició va demanar de fer-los cada mes. També va tenir lloc l'aprovació del nou cartipàs. Així el nou tresorer és Gerard Planella.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema