Un noi de quinze anys, A.M., va morir ahir a la matinada a Lloret de Mar després de rebre una punyalada al cor. Segons van indicar fonts policials, la víctima, de nacionalitat britànica però veí de la població, va ser atacat per un grup reduït de joves d'origen estranger quan es trobava amb uns amics. El crim va succeir cap a les quatre de la matinada en un carreró sense sortida del centre de Lloret, just abans de la confluència entre els carrers Passatge Oliva i Torrentó. Avui, es dedica un minut de silencia la seva memòria a les 12 del migdia davant de l'Ajuntament de Lloret de Mar.

A un quart de cinc de la matinada, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va rebre l'avís que hi havia un noi ferit d'arma blanca al centre de Lloret. El SEM es va desplaçar fins al lloc dels fets i van tralladar el ferit fins a l'Hospital comarcal de Blanes. Presentava una ferida oberta al tòrax i els metges no van poder fer res per salvar-li la vida. El noi va rebre una sola ganivetada però va ser just al cor.

El jove pertany a una coneguda família britànica establerta a Lloret des de fa dècades, on regenten un bar. Els pares del jove van declinar ahir parlar de la investigació sobre la mort del seu fill. D'altra banda, els jutjats de Blanes van decretar secret d'actuacions sobre les persquisicions de l'Àrea Territorial d'Investigació (ATI) dels Mossos d'Esquadra. A l'hora de tancar aquesta edició, el cos policial no havia comunicat cap detenció en relació amb aquest crim.

La zona on va succeir el crim és un carrer molt transitat de dia, ja que es troba ple d'hotels i establiments comercials. Malgrat això tots els veïns consultats van assegurar que no van veure ni sentir res i que es van assabentar del succés ahir al matí quan es va aixecar i van veure tota una part de carrer acordonada per la policia local. Tampoc els cossos policials van rebre avisos durant la mantinada que hi hagués algun conflicte previ a l'agressió.

Quan la policia i les ambulàncies van arribar al lloc dels fets, el jove ferit era acompanyat per alguns amics. Tot apunta que els agressors, un grup de joves estrangers, van fugir corrents del lloc dels fets. Els carrers de Lloret de Mar compten amb càmeres de seguretat autorizades per Interior per garantir la seguretat pública. Ara es revisaran aquests enregistraments per veure si hi va quedar registrada la retirada dels criminals.