30 de juliol de 2011
30.07.2011

Lloret recepciona el pavelló esportiu construït al pati del CEIP Pompeu Fabra

30.07.2011 | 12:42
L´alcalde Romà Codina recepcionant el pavelló des de l´interior.

L'Ajuntament de Lloret de Mar va recepcionar finalment ahir el nou pavelló esportiu que s'ha construït al pati de l'escola Pompeu Fabra. Es tractava d'una reivindicació històrica de l'escola. La instal·lació s'ha construït sobre una superfície de 1.580 metres quadrats i pretén satisfer les necessitats tant dels 700 alumnes del CEIP Pompeu Fabra, com dels diferents clubs esportius de Lloret. El nou equipament té dues plantes. A la part baixa, s'hi ha construït la pista poliesportiva, la zona d'accés al públic en general i el mostrador de control i vigilància i compta amb un ascensor a banda de l'escala.
A més, s'hi ha instal·lat tota la zona de vestidors, diferenciats per a esportistes, amb quatre vestidors, i la dels tècnics i àrbitres, amb dos més. En aquesta part també hi ha la infermeria, els magatzems de material esportiu i un accés directe des del col·legi. A la primera planta, hi ha una sala polivalent, la zona d'administració i els lavabos per al públic en general. Segons l'ajuntament, el pavelló projectat s'adequa a els requeriments de Consell Català de l'Esport per a un Pavelló doble esportiu (PAV-2). La instal·lació serà bàsicament per l'escola, però fora d'horari escolar també podrà ser utilitzat per altres entitats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook