L'Ajuntament d'Arbúcies ha decidit reiniciar el procés per reformar el carrer Francesc Camprodon, l'eix comercial de la vila i un projecte que en l'anterior mandat no es va materialitzar després que hi hagués oposició per part de veïns i grups polítics per l'alt cost del projecte, entre d'altres.

Ara el nou govern de l'Entesa ha decidit reiniciar el procés per reformar aquest carrer i per això ha convocat a una primera reunió el dilluns vinent a grup promotor format per: grups muicipals, els comerciants, restauradors i veïns del carrer. Aquest grp serà el que coordinarà i impulsarà aquest procés de reforma que segons l'alcalde Pere Garriga hi ha la intenció que es comenci a fer l'any que ve.

El carrer Francesc Camprodon és el carrer principal d'Arbúcies i l'última remodelació data dels anys 60 del segle passat. I amb la remodelació es convertirà en una via que continuarà sent de sentit únic i combinarà la presència dels vehicles i vianants, tot i que aquests seran els grans beneficiats. La renovació de l'arbrat ajudarà a embellir un carrer que també tindrà aparcaments per als vehicles, que s'alternaran en un costat i altre de vorera per tal d'evitar la situació actual, sempre situats a la part dreta de la carretera en sentit pujada. El projecte actual del carrer està valorat en uns 1,7 milins d'euros.

L'alcalde assegura que "l'objectiu és que els vianants siguin els grans protagonistes del carrer".