El grup hoteler Husa va entrar a controlar la gestió de l'Hotel Fornells Park l'any 1998 amb un contracte de lloguer de set anys que posteriorment es va allargar. La cadena va segellar la seva vinculació amb l'emblemàtic establiment gironí després que aquest patís una davallada en la clientela i s'estigués quedant una mica endarrerit.

Amb l'objectiu de millorar tant el servei d'habitacions com el de restaurant, Husa va impulsar unes obres a l'hotel per tal de potenciar-lo com a centre de reunions, convencions i banquets.

La pèrdua de quota de clients del Fornells Park en aquelles èpoques també va coincidir amb el desviament de la variant de Girona, que va deixar de passar per davant de l'establiment i així va disminuir el flux de cotxes que hi paraven. L'obertura de nous hotels al centre de Girona tampoc va ajudar el Fornells Park a mantenir-se a l'elit dels establiments gironins.

Tretze anys més tard, l'hotel no ha pogut aguantar la pressió de la crisi i Husa ha hagut d'optar pel tancament, tot i que no queda clar si és de forma definitiva o temporal.