Sils comença avui la seva Festa Major amb canvis notables marcats per la contenció econòmica. I entre aquests hi ha la seva decisió que enguany els actes s'ubiquin dins el Pavelló Municipal i, en conseqüència, les atraccions es concentraran al seu voltant.

Amb aquesta mesura, assegura l'Ajuntament en un comunicat, s'estalvia la despesa del lloguer de l'envelat i la contractació del personal de seguretat per travessar les vies, ja que fins ara les Festes s'havien desenvolupat a l'altre costat de l'estació, prop dels ?Es?tanys i fora del nucli urbà.

Entre altres canvis destacats hi ha l'increment de la participació de les entitats a la realització dels actes com són la rua i la ballada de colles geganteres, la baixada de carretons, el cercabirra, jornades esportives, ballada de countryÉ

A banda, en els actes festius també s'hi han inclòs dues activitats de la Setmana per la Mobilitat Sostenible i Segura, com una caminada i una bicicletada pels Estanys de Sils, que compten amb la col·laboració de diferents entitats.