El Partit Popular de Catalunya va anunciar ahir que la portaveu de l'Ajuntament de Girona, Concepció Veray, serà la número 2 de la llista al Congrés per Girona. Veray acompanyarà Josep Enric Millo, que encapçala la candidatura en l'intent de recuperar l'escó que van perdre el 2004. En el tercer lloc, s'ha designat el portaveu del PP a Roses i actual regidor d'Economia i Hisenda, Manel Escobar. La llista es completa amb Enric Martínez, Maria Àngels Olmedo i Salvador Tordera. Al senat, liderarà la candidatura José Luís Montero, que comptarà també amb Jordi Farré i Júlia Sala per completar els tres llocs.

Concepció Veray, de 35 anys, compta amb una llarga experiència en política. Va ser presidenta Provincial de Noves Generacions de Girona (1997- 2004) i es va encarregar de dirigir la campanya de les Eleccions Municipals 1999 a la província de Girona. Va ser secretària General Provincial del PP de Girona entre 1999 i 2004 i presidenta provincial del PP de Girona fins al 2007). És vicepereisdenta del Consell Comarcal del Gironès des del juliol passat.

Per altra part, ahir es van donar a conèixer totes les llistes de Catalunya. La blanenca Alicia Sánchez-Camacho tancarà la llista per Barcelona. Al Senat, s'ha designat Manuel Reyes, alcalde de Castelldefels, el segon municipi més gran de Catalunya governat pel PP.