L'Ajuntament de Vidreres donarà assessorament gratuït a tots aquells empresaris que es trobin amb dificultats econòmiques i ho sol·licitin. I és que en breu signarà un conveni amb l'entitat Cecot que permetrà ofer aquest nou servei des de l'ens municipal.

L'alcalde Jordi Camps assegura que l'equip de govern (CiU- VST-ERC) ha vist amb molt bons ulls posar en marxa aquest nou servei tenint en compte la situació econòmica actual i que "en la mesura que ens sigui possible, des de l'equip de govern, farem el que calgui per ajudar als nostres empresaris i comerciants ja que són el motor del nostre municipi".

Pel que fa la Cecot, Camps garanteix que l'associació empresarial multisectorial està integrada per una gran diversitat de gremis i associacions empresarials i que l'avala la seva trajectòria. D'altra banda, Camps també destaca que en el marc d'aquest conveni que signaran amb la Cecot també hi ha previst que es realitzin unes sessions formatives. I és que segons el batlle en moments de crisi sorgeixen noves oportunitats de negoci i per això vol que Vidreres i els seus vilatans tinguin la oportunitat de formar-se en aquest àmbit.