L'Institut de Promoció Econòmica torna a organitzar, per 7è any consecutiu, la Fira Nadal i Pista de Gel, amb la principal novetat del seu canvi d'ubicació, ja que es traslladarà a l'edifici de la Bòbila, situat al carrer Garriga, a 50 metres del seu emplaçament habitual.

Enguany, la pista de gel s'obrirà avui i fins al 8 de gener i juntament amb la pista s'oferiran, com ja és habitual, activitats totalment gratuïtes destinades a nens, joves i la família en general, com ara: espectacles diversos, tallers infantils, exposicions, una àmplia agenda de concerts nocturns, activitats nadalenques, acollidores terrasses amb servei de bar, cafeteria, xurreria, creperia i caramels, amb l'objectiu de donar escalfor, endolçar l'ambient i animar les festes.

Paral·lelament, a la plaça de Can Mario, on fins ara s'ubicava la pista de gel, s'instal·laran diverses atraccions infantils ampliant l'atracció que ja hi havia en les darreres edicions.

La pista de gel estarà oberta cada dia i, a diferència d'edicions anteriors, enguany no es veurà modificat el seu horari en cas de pluja o tramuntana ja que l'espai on s'ubicarà estarà tancat i permetrà tenir el gel en perfecte estat. Amb més de 45.000 patinadors en sis edicions, la pista de gel ja s'ha convertit en un referent.