El Consell comarcal de la Selva va portar ahir a ple el seu pressupost per al 2012, que puja fins als 31,4 milions d'euros i que té com a objectiu donar continuïtat als serveis actuals i és definit per l'ens com un compte "prudent". El pressupost es va aprovar amb els volts a favor del govern de CiU i ERC; les abstencions del PSC, FIC, PP i MILLOR i el vot en contra d'ICV. Aquest nou compte supera en 2,3 milions el vigent i conté 1,2 milions destinats a la inversió.

Entre aquestes hi ha la segona fase del Centre d'Innovació i Aplicacions de Biomassa a la Comarca de la Selva (CIAB) amb un import de 1,2 milions; també es preveu executar l'arranjament de la coberta de la seu del consell amb la subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) de l'anualitat 2012 i finalment es construirà el punt de recollida de residus de Susqueda amb una subvenció.

"Sí al dret a decidir"

Per altra banda, el Consell Comarcal de la Selva va decidir adhe?rir-se a l'associació de municipis per la independència. La moció va prosperar i només hi van votar en contra els representants comarcals del PP i el PSC. El Consell selvatà és el segon de Girona en dir el sí al dret a decidir després de l'ens comarcal del Baix Empordà. També es va aprovar una moció en la qual s'insta a la derogació de la llei de bonificacions d'IBI de l'autopista.