L'Ajuntament d'Hostalric, a través de la regidoria de Formació i Joventut, ha signat un conveni amb l'institut Vescomtat de Cabrera per obrir la biblioteca d'aquest centre educatiu durant dues tardes a la setmana; en concret, les tardes dels dimarts i del divendres.

Des d'aquestes instal·lacions educatives s'oferiran tots els serveis de la biblioteca municipal, inclosos el préstec de llibres. I al mateix temps, el Punt d'Informació Juvenil de la població també traslladarà els seus serveis adreçats als jovent del municipi i escolaritzat al centre a aquestes instal·lacions aprofitant que ara tindrà dues tardes d'obertura.

La biblioteca del centre de Secundària, que es troba situat a la zona nova de la Conna de la població d'Hostalric, es convertirà en una plataforma per acostar els serveis als estudiants i també als residents d'aquesta part d'Hostalric més allunyada del centre històric ja que l'accés a la biblioteca de l'institut Vescomtat de Cabrera estarà obert a tothom, estudiants i no estudiants. Aquest conveni signat entre l'Ajuntament d'Hostalric i l'institut Vescomtat de Cabrera ha entrat en vigor des d'aquesta mateixa setmana.