L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, ha convocat la tercera edició del Concurs d'Habilitats Artístiques "Tu de què vas!", coincidint amb la celebració del Carnaval 2012. La dotació dels guardons d'enguany es manté en 1.500 euros el primer premi, 900 euros el segon i 600 euros el tercer. El concurs és obert a la participació de totes aquelles persones, majors de 16 anys amb esperit d'artista, que de manera amateur, de forma individual o en conjunt vulguin mostrar les seves habilitats relacionades amb el món de la faràndula en tots els seus sentits (malabars, imitacions, circ, dansa, música, etc.). El termini de presentació de propostes ja s'ha obert i finalitza el dimarts 31 de gener. L'actuació final, amb un màxim de 12 propostes, se celebrarà el 16 de febrer, Dijous Gras, al vespre al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro i serà una gran gala oberta al públic.

En la segona edició de la convocatòria, que es va celebrar l'any passat, el grup de varietats format per Gerard Rius i Xicu Moner va aconseguir el primer premi.

Aques any el Carnaval de Platja d'Aro se celebrarà del dissabte 11 al dimecres 22 de febrer. Les diades més significatives seran el Dijous Gras, amb l'arrossada popular de 800 comensals i la gala final del concurs "Tu de què vas!". La Gran Rua de Carrosses i Comparses serà el 18 de febrer i l'Enterrament de la Sardina, el 22.